СЕДМИЧНО МЕНЮ

Вторник

02/15/2016
mhghj 123гр 123лв
jhgjhg 123гр 123лв

Петък

05/08/2015
пилешка супа 200гр 2.2лв
пилешки хапки 250гр 3.6лв
Шопска салата 250гр 4.5лв